Activiteiten
Televisievrienden Pip & Pelle komen naar Voorburg

De televisievrienden Pip & Pelle komen naar Theater Ludens in Voorburg. Met hun ‘Chaos in het Sprookjesbos’ gaan ze dit theater op z’n kop zetten. Afgelopen jaar waren ze druk bezig met hun bioscoopfilm, maar nu komen ze alle families in Voorburg aan het lachen brengen. Naast Pip & Pelle doet ook cabaretier en komiek Onno Innemee mee met de voorstelling.

De voorstellingen van Pip & Pelle zijn een doldwaas familiespektakel voor jong en oud. ,,Het is een komedie net zoals bij bijvoorbeeld Jon van Eerd, maar dan voor alle leeftijden. En daar past een routinier als Onno Innemee fantastisch bij”, vertelt producent Ydwer Bosma.

,,De voorstelling zit vol met elementen die je van een goede komedie gewend bent; bizarre wendingen, heel veel chaos en vooral heel veel hilariteit. Het is geweldig om kinderen van de stoel af te zien vallen van het lachen. En hoe leuk is het, om als ouders samen te kunnen lachen met je kinderen. We kunnen ook niet wachten om met Onno van start te gaan in december.”

Daarnaast kunnen de kinderen meezingen en meedansen tijdens de show. ,,We gaan proberen verschillende sprookjes op de hak te nemen, met hilarische gevolgen.”

Pip & Pelle, Chaos in het Sprookjesbos is op 29 januari 2023 te zien in Theater Ludens in Voorburg. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via het theater. Kijk op www.theaterludens.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter