Activiteiten
Ook Sint Maartensoptocht Voorburg-Midden

Vanavond wordt in Voorburg-Midden een Sint Maartensoptocht gelopen. Deelnemende kinderen gaan tussen 18.30 en 20.00 uur langs de huizen. Er wordt verzameld bij Laan van Nieuw Oosteinde 115A. De kinderen lopen met lampionnen langs de huizen in de buurt, een route van 2,3 kilometer. Via de Laan van Nieuw Oosteinde, Potgieterlaan, Goeverneurkade, Willem de Bijelaan, Goeverneurkade, Van Woudekade, Van Horvettestraat, Van Lugtenburgstraat, Van Pabstlaan, Park te Werve, Laan van Nieuw Oosteinde. De kinderen zingen liedjes en hopen op snoepjes of fruit van de bewoners van de huizen waar ze langs lopen. De organisatie is in handen van de bewoners van de huizen Laan van Nieuw Oosteinde 115A en 115B. Voor nadere informatie bel 06 – 20590646 of 06 – 5360 7711. Het is voor het eerst dat het evenement plaats vindt. Bekend is de Sint Maartensoptocht in Oud-Voorburg, met start en aankomst bij de Sint Martinuskerk aan het Oosteinde. (illustratieve foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter