Nieuws
Speeltuin Rozenlaan helemaal opgeknapt

De speeltuin aan de Rozenlaan in Leidschendam heeft een grote opknapbeurt gehad. Er zijn onder andere nieuwe speeltoestellen geplaatst en verharde paden aangelegd. Alle kinderen, ook in een rolstoel, kunnen er nu uren schommelen, spelen en plezier maken.

De opknapbeurt begon 2,5 jaar geleden toen de gemeente het hele voorterrein aanpakte. Begin deze week werd het laatste toestel geplaatst: een nieuwe speeltrein. Daarmee werd het werk officieel afgerond.

De speeltuin heeft – naast de nieuwe speeltrein – nieuwe hoge en lage schommels, klim-, glij-, wip- en draaitoestellen en een trampoline. Ook is er een uitdagende water- en zandspeelplek gemaakt (door de Leidschendamse Speeltuinvereniging) en is meer gras en nieuwe beplanting aangelegd. Door nieuwe verharde paden zijn veel speeltoestellen ook toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. (foto gemeente LV)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter