Nieuws
Verkeersmaatregelen bij intocht Sinterklaas

In verband met de intocht van Sinterklaas zijn morgen, zaterdag 12 november, enkele wegen rondom de Sluis in Leidschendam en de Huygens Haven in Voorburg  voor een paar uur afgesloten.

In Leidschendam is de Damlaan vanaf 9:30 uur tot circa 12:45 uur afgesloten. De brug en de Damhouders-straat zijn afgesloten vanaf 10:00 uur tot circa 11:30 uur. Via de Rijnlandstraat kunt u doorrijden tot de parkeergarage onder het Damplein. Verkeer vanuit de Regthuysstraat mag die ochtend alleen richting de Nieuwstraat.

Komt u vanaf de Voorburgseweg? U kunt dan omrijden via het Oosteinde, de Parkweg, de Rembrandtlaan, de Wijkerlaan, de Wijkerbrug, de Westvlietweg, de Vlietweg en de Nieuwstraat.

Vanaf de Nieuwstraat kunt u omrijden via de Vlietweg, de Westvlietweg, de Wijkerbrug, de Wijkerlaan, de Rembrandtlaan, de Parkweg, het Oosteinde en de Oude Trambaan.

U kunt tevens vanuit beide richtingen omrijden via de N14.

In Voorburg is de Kerkbrug vanaf 12:30 uur tot circa 14:30 uur afgesloten voor al het verkeer. Vanaf de Parkweg kunt u rijden tot de parkeergarage in de Raadhuisstraat.

Komt u vanaf de Westvlietweg? U kunt dan omrijden via de Wijkerbrug, de Wijkerlaan, de Rembrandtlaan, de Parkweg en de Rozenboomlaan. Via de Oude Tolbrug kunt u omrijden via de Westvlietweg, de Fonteynenburglaan, de Prinses Mariannelaan, de Parkweg en de Rozenboomlaan.  (foto archief)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter