Nieuws
Vuurwerk op schoolplein; politie zoekt getuigen

De politie zoekt mensen die gezien hebben wie maandag en dinsdag zwaar vuurwerk heeft gegooid op het speelplein van basisschool De Driemaster, Spinozalaan Voorburg, terwijl daar kinderen aan het spelen waren. De kinderen zijn niet gewond geraakt doch wel erg geschrokken. Leerkrachten hebben zich over hen ontfermd. De politie surveilleert nu vaker bij de school. Het vermoeden bestaat  dat de  dader in beide gevallen een tiener was. Er bestaat ook een vaag signalement van betrokkene, die echter nog niet is opgespoord. Volgens de politie was er sprake van een levensgevaarlijke situatie voor de kinderen op het schoolplein. ‘Weet u wie dit gedaan heeft, bel dan de politie’. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter