Nieuws
Forze School Tour bezoekt Gymnasium Novum

Forze Hydrogen Racing is een studenten raceteam uit Delft dat ‘s werelds snelste waterstofauto aan het ontwikkelen is. Elk jaar werken er ruim 60 studenten aan dit project. Sinds 2007 zetten zij zich in om waterstof te promoten als onderdeel van de toekomst.

Het promoten en daarmee onderwijzen van waterstof een van de speerpunten. Ieder jaar gaat men daarom langs bij middelbare scholen om het project te laten zien en om jongeren te betrekken bij ontwikkelingen in de techniek en daarmee te laten zien wat mogelijk is na hun middelbare schooltijd.

Door de raceauto als voorbeeld mee te nemen, hopen de studenten de tieners enthousiast te maken over techniek en een duurzame toekomst. Dit jaar gaan zij in november en december langs ongeveer 15 middelbare scholen van mensen uit het team. Op 20 december zal men daarom ook naar het Gymnasium Novum in Voorburg gaan. Daar is het team tussen ongeveer 10:00 en 12:30 uur. Meer info op  www.forze-delft.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter