Activiteiten
Winterfair in Dienstencentrum Duivenvoorde

Vrijdagmiddag 25 november wordt in Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262 in Leidschendam, een winterfair gehouden. In feestdagensfeer kunt u tijdens de Winterfair naar hartenlust shoppen. Nog cadeautjes nodig voor Sinterklaas? Of alvast inkopen doen voor de Kerstdagen? Dan slaagt u hier ongetwijfeld. Op de Winterfair vind u van alles wat: handgemaakte (kerst)kaarten, bloemstukjes, sieraden, sjaals, kerststallen en houten speelgoed. Maar ook overheerlijke lekkernijen zoals speculaas en pepernoten.

Komt u gerust langs voor inspiratie of om inkopen te doen voor de feestdagen. Geniet van de hapjes, warme glühwein of chocolademelk welke er ook worden verkocht. De winterfair op vrijdag 25 november duurt vanaf 14:00 uur tot 18:00 uur. Toegang is gratis. Rolstoel- en rollatorvriendelijk. Consumpties in het Dienstencentrum kunt u alleen pinnen, bij de standhouders kunt u alleen met contant geld betalen. Voor vragen kunt u ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via (070) 320 3736.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter