Nieuws
Luisterrijke gasten in Kakafonie

Ook vandaag, zondag 13 november, zijn er weer twee gasten in het radioprogramma Kakafonie op Midvliet, die graag van zich laten horen. Zo maakt rond 12:30 uur maakt Gaby (Kagie) haar opwachting. Zij komt haar nieuwe single ‘Lieve schat’ laten horen. Onder de naam Gaby Kagie is er op YouTube al wel het één en ander te vinden over haar muzikale verleden. Achteraf geeft Gaby toe dat ze op dat moment er eigenlijk helemaal nog niet klaar voor was. Ondertussen heeft ze hard gewerkt om de zangtechnieken onder de knie te krijgen. Ze ziet de lancering van ‘Lieve schat’ dan ook als het begin van een nieuw tijdperk.

Rond 13:15 uur laat Mandy Smith haar nieuwe single ‘Better off without you’ te laten horen. Deze song gaat over in een verkeerde relatie zitten. Mandy zingt al van jongs af aan en als ze op haar tiende voor het eerst meedoet aan een talentenjacht wordt ze gelijk derde. Ze komt door de selectie van de Telekids musical en speelt in verschillende musicals van verschillende organisaties. Op 27 mei 2022 heeft Mandy haar eerste single ‘Stay with me’ uitgebracht. ‘Better off without you’ is nummer 2.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter