Nieuws
Sint is er weer

Sinterklaas een zijn Pieten zijn weer in Leidschendam-Voorburg. De Goed Heiligman kwam gistermiddag met zijn gevolg per boot aan bij de Sluis in Leidschendam. Daar werd hij ontvangen door loco burgemeester Marcel Belt te midden van een uitgelaten menigte kinderen, ouders en andere belangstellenden. ‘Wat veel mensen. Wat veel blije gezichten. Wat een lekker weer. Ontzettend leuk ze te mogen verwelkomen’, luidde het commentaar van Marcel Belt. Later op de dag hetzelfde tafereel in Voorburg. Hier stond loco burgemeester Astrid van Eekelen de Sint op te wachten. Ook zij was enthousiast: ‘Sint is gelukkig weer veilig aan wal gestapt. Heel veel blije gezichtjes. En een gezellig Pieten-orkest’. Via social media zond de gemeente een ‘Welkom Sinterklaas’ de wereld in. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter