Nieuws
Toch geen contant betalen bij gemeente

De gemeente ziet af van de invoering van contante betaling voor gemeentelijke diensten in het Servicecentrum, Koningin Wilhelminalaan Leidschendam. Dit nu blijkt dat de invoering van zo’n systeem 150.000 euro gaat kosten. In 2021 eiste de gemeenteraad onder aanvoering van GBLV nog de invoering van contante betaling. Men verwees daarbij naar EU-regels. Destijds was GBLV oppositiepartij. Nu zit men in de coalitie en is uitgerekend wat invoering van contante betaling zou gaan kosten. GBLV heeft daarom binnen de coalitie voorgesteld de idee te laten vallen. Ook al omdat het maar om ‘enkele’ gevallen per jaar zou gaan waarvoor altijd wel een oplossing te vinden is. De draai van GBLV bleek tijdens een debat in de gemeenteraad. Er was steun voor van alle andere partijen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter