Nieuws
GroenLinks: Beter halfvol glas

Oppositiepartij GroenLinks kijkt met gemengde gevoelens terug op het debat over een Plan van aanpak energiearmoede, dat vorige week in de gemeenteraad plaatsvond. Dat blijkt uit een verklaring van de partij: ‘Voor GroenLinks is en blijft van groot belang dat de inwoners van Leidschendam-Voorburg die daadwerkelijk in de problemen komen ook daadwerkelijk de praktische en financiële ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het is treurig dat het Plan van Aanpak met een zeer beperkt noodfonds hierin tekort schiet: Het college is afwachtend en terughoudend waar het ruimhartig en initiatiefrijk had kunnen en zou moeten zijn. Alle moties waarmee ruimhartiger toegang voor inwoners in de kou zou worden bereikt zijn door de Raad verworpen. Kees Elenbaas in zijn stemverklaring: ,,Wij zijn teleurgesteld in het debat en in de Raad. Het plan van aanpak is nu een slap aftreksel van wat het had kunnen zijn en waarvoor GroenLinks zich met andere oppositiepartijen heeft ingespannen”. GroenLinks heeft toch vóór het Plan van Aanpak gestemd omdat een halfvol glas nog altijd beter is dan een leeg glas’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter