Activiteiten
Sportieve culturele wandeling voor 55-Plussers

Vrijdag 25 november kunnen 55+ inwoners uit Leidschendam-Voorburg meewandelen met Nostalgie langs Vliet. Deze sportieve herfstwandeling gaat dit keer door het prachtige Marlot, het natuurgebied richting Den-Haag en leidt langs allerlei culturele bezienswaardigheden. Er zijn twee afstanden te belopen, 6,5 km en 9,5 km. De wandeling begint bij Sporthal Essesteijn, de 9,5 km start om 13.00 uur, de 6,5 km om 13.30 uur.

De combinatie van sport en cultuur staat tijdens de wandeling centraal, terwijl u in beweging bent in de buitenlucht komt u meer te weten over de culturele omgeving. Beide routes gaan door de wijken Essesteijn (Voorburg), Mariahoeve (Den Haag) en natuurgebied Marlot. Wandelaars van de lange route pakken nog een extra stukje cultuur en natuurgebied mee want zij komen ook langs Huis ten Bosch en het Haage bos. U kunt zelf een keuze maken tussen de verschillende afstanden. Na de wandeling is er tijd voor een kopje koffie of thee.

Wandelen is belangrijk om lichamelijk en mentaal gezond te blijven, daarbij leert u tijdens de wandeling leuke weetjes en ontdekt u uw eigen omgeving op een andere manier. U kunt de wandeling alleen of met anderen lopen. Mocht u een wandelmaatje zoeken, dan kan de organisatie u koppelen aan iemand. Geef dit door bij uw aanmelding.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via www.senw-lv.nl/senc Meenemen: goede wandelschoenen, warme/makkelijk zittende kleding, waterfles, iets te eten en een pen. Daarnaast is het handig om een telefoon mee te nemen die QR codes kan scannen voor extra informatie over de route. Nostalgie langs de Vliet is een initiatief van CreActief 55+ en SenW.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter