Activiteiten
Nieuwe fitnessclub in Voorburg

Anytime Fitness Voorburg wil zich vestigen op de Prins Bernhardlaan 175 in Voorburg, het voormalige kantoor van ING nabij winkelcentrum Julianabaan. Men wil dag en nacht, 24 uur zeven dagen van de week, open zijn, zo blijkt uit de vergunningaanvrage. Klanten krijgen via pasjes toegang. Op de gevel komt een lichtreclame van drie meter lang en 80 centimeter hoog.

Een jaar geleden vroeg Move high performance training vergunning zich in Prins Bernhardlaan 175 te vestigen. Men wil daar vanuit fitness- en racketclub Westvliet naar toe verhuizen. Dat leidde tot een conflict met de directie van Westvliet waar men stelde dat het betrokken concept aan hen toebehoorde.

Uit de nu voor Anytime gedane vergunningaanvraag blijkt dat het dezelfde initiatiefnemers betreft. Bij Anytime wil men cardiofitness, spinning en fitness met gewichten aanbieden naast de nodige fitnesstoestellen. Verder wil men een sanitaire ruimte aanbrengen in het pand.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter