Nieuws
Man gestoken na betrappen autokraker

Een man is gewond nadat hij op de Van de Wateringelaan in Voorburg een auto-inbreker op heterdaad betrapte. Nadat hij werd aangesproken stak de verdachte met een scherp voorwerp in op het slachtoffer. De politie zoekt getuigen.

Rond 22:15 uur trokken geluiden voor de woning de aandacht van een man. Buiten de woning trof hij vervolgens een persoon aan die bezig was een auto open te breken. Hierop sprak hij de verdachte aan. Na een woordenwisseling belaagde de verdachte het slachtoffer met een scherp voorwerp, die hierbij meerdere snijwonden opliep. Nadat het slachtoffer zijn woning had bereikt, vluchtte de verdachte in de richting van de Van Sevenbergestraat.

De politie is op zoek naar de verdachte. Deze man heeft een lichte huidskleur, is tussen de 40 en 45 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een donkere trainingsbroek en sportschoenen.

Bent u getuige geweest van het incident of heeft u meer informatie dat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact met de politie via 0900 – 8844. Anoniem melden kan via 0800 – 7000. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Van de Wateringelaan en de Van Sevenbergestraat.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter