Nieuws
Sportnetwerkcafé: Regeling voor energiekosten

Wethouder Astrid van Eekelen opende het Sportnetwerkcafé in het goed gevulde clubhuis van handbalvereniging EHC met het  bericht dat er een regeling in de maak is over vergoeding van de energiekosten, ook voor sportclubs.

Harm Elfrink van VRC gaf een korte inkijk in hun succesvolle vrijwilligersbeleid. Silvia Bos inspireerde de deelnemers, namens NOC*NSF, om te dromen en gaf tips aan vereniging om op de toekomst voorbereid te zijn. Verenigingen die werken met vrijwilligers, zijn een mooie traditie in Nederland, maar die moeten wel met de tijd meegaan op het gebied van vrijwilligersbeleid, sportaanbod en lidmaatschappen.

Het Sportnetwerkcafé is een inhoudelijke netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers en besturen van sportverenigingen in de gemeente Leidschendam-Voorburg en wordt georganiseerd door Sport en Welzijn. Naast inhoudelijke inspiratie kunnen de bestuurders ook bestuurders van andere sportverenigingen ontmoeten.

Verenigingsondersteuner Joyce van der Sloot gaf een presentatie over werkwijze van de Sport en Cultuurkaart en de peilde de wens tot uitbreiding van de mogelijkheden tot het aanbieden van een bookingsmodule voor bijvoorbeeld open trainingen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter