Activiteiten
Walking Hockey is een succesnummer

Walking hockey voor 55-plussers op Cartouche is een groot succes. Aanmelden nog steeds mogelijk. Samen met het Ouderenfonds heeft Hockeyclub Cartouche vorig jaar walking hockey voor 55-plussers geïntroduceerd. Walking hockey is bedoeld voor iedereen die kennis willen maken met deze aangepaste spelvorm van hockey. Naast lekker bewegen staat het ontmoeten en sociaal contact centraal.

Walking hockey is voor iedereen die niet meer zo goed kan of wil rennen en toch met hockey wil bezig zijn en in conditie wil blijven. Onder begeleiding van een professionele trainer kunt u verantwoord en lekker bewegen, met aan de leeftijd aangepaste spelvormen. Hockeyervaring is geen vereiste.

Er staan 40 trainingen per seizoen ingepland met een korte stop in de winter. De trainingen zijn op dinsdagochtend, van 10 tot 11 uur. Verzamelen is in het clubhuis van Cartouche, Van Ruysdaellaan 3A, Leidschendam. De inloop is vanaf 9.30 uur. Na de training is er de mogelijkheid om samen nog een kopje koffie of thee te drinken in het clubhuis. Cartouche werkt met een strippenkaart. De kosten van de strippenkaart bedragen €100. Per training zijn de kosten € 5. De eerste 2 trainingen zijn gratis.

Makkelijke kleding voldoet, sportschoenen zijn handig en voor een stick wordt gezorgd door de vereniging. Aanmelden kan via de trainer Dave Dommisse, te bereiken via dave@hc-cartouche.nl(foto Rob Dorscheidt)

Noot voor de redactie

V.M.H.C. Cartouche:  Rob Dorscheidt, voorzitter Communicatie commissie, 06-19463296, rob.dorscheidt@icloud.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter