Activiteiten
Warme Winter Week bij Woej

Tussen Kerst en Oud en Nieuw organiseert Woej de Warme Winter Week. Samen met de inwoners van Leidschendam-Voorburg zetten ze op 27, 28 en 29 december een spetterende week neer met leuke workshops, heerlijk eten en uiteraard veel warmte en gezelligheid.

Voordat  het programma definitief wordt, is Woej benieuwd of mensen zelf ideeën hebben voor het invullen van deze Warme Winter Week. Wilt u iets organiseren, een workshop geven of gewoon lekker meehelpen? Alle ideeën en hulp zijn welkom.

Het programma wordt zowel in Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper in Voorburg als in Wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam aangeboden, zodat niemand alleen thuis hoeft te zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Heeft u een idee of wilt u hulp aanbieden, neem dan voor Leidschendam contact op met Femke Janssen via femke.janssen@woej.nl of bel 06 – 4840 9894, voor Voorburg met Jessy Crul jessy.crul@woej.nl of bel 06 – 3004 9863.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter