Activiteiten
Klassieke klanken in Marcanto

Wie zich wil laten ontroeren door prachtige klassieke klanken moet zondag 4 december naar muziekgebouw Marcanto aan de Groene Zoom. Hier laat Blazersensemble Windkracht 10  tijdens het maandelijkse matineeconcert van Muziekvereniging Sint Caecilia Voorburg een gevarieerd programma horen van klassieke muziek door de eeuwen heen.

Van Bach (bewerking van een toccata door hoboïst Frank van den Berg), Mozart (de vrolijke Zauberflöte-aria ‘Der Vogelfänger bin ich ja’), Beethoven, muziek van de 19de eeuwse Franse componist Emile Bernard, een fagotconcert  van Jurriaan Andriessen door aanstormend talent Casper Bleichrodt,  tot klassieke filmmuziek. Klarinettist Christ de Jong vertolkt de solopartij in het prachtige Victor’s Tale’ van John Williams uit de film The Terminal.

Het concert vindt plaats op 4 december van 14.30 uur tot 16.30 uur in Muziekcentrum Marcanto, Groene Zoom 11. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 14:00 uur. Zie ook de website https://www.stcaecilia.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter