Activiteiten
Scouts helpen professor uit de brand

Na lange tijd kwamen de jongere leden van de scouting bijeen in Leidschendam. Ook leden uit Leidschenveen, Rijswijk, Voorburg en Ypenburg waren aanwezig. Het begon allemaal met een professor met een probleem. Hij bouwde een tijdmachine, maar door een technisch mankement zijn er allerlei personen uit het verleden in het hier en nu terecht gekomen. Om de juiste instellingen te krijgen en iedereen weer terug te sturen, moet de professor de precieze jaartallen weten waarheen de personages gestuurd moeten worden. Toevallig zijn de welpen in de buurt om deze jaartallen te verzamelen en aan de professor door te geven. De inzet die de welpen hebben getoond, is beloond met een naambandje als herinnering aan deze mooie dag. Lijkt scouting nou ook iets voor uw kind (of voor uzelf), surf dan naar http://www.scouting.nl om een scoutinggroep in uw buurt te ontdekken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter