Nieuws
Vrouwelijk talent in Kakafonie

In het radioprogramma Kakafonie bij Omroep Midvliet vandaag twee vrouwelijke artiesten. Rond 12:30 uur maakt Denise van Boxtel haar opwachting. Zij komt haar nieuwe single ‘Slapen doen we later’ laten horen. Met het nummer laat zij een ander geluid horen dan op haar voorgaande singles ,,Ik heb dit zomerse nummer geschreven in de lente toen het net lekker weer begon te worden. Na een paar keer op stap te zijn geweest met mijn vriendinnen vond ik dit een toepasselijk onderwerp om een nummer over te schrijven. Tevens wou ik een keer iets anders maken dan mijn voorgaande nummers.”

Rond 13:15 uur komt Marieke van Ruitenbeek naar de studio om haar single ‘Iets knulligs’ (die ze samen maakte met Dirk-Wim in ’t Hof) te presenteren. Marieke en Dirk-Wim leerden elkaar kennen tijdens de corona lock down. Hun online-duet van het Boudewijn de Groot lied ‘Naast jou’ bereikte een groot publiek. Vanaf die tijd treden ze op met hun duetten van Nederlandstalige klassiekers. Ook vertalingen van Engelse liedjes maken deel uit van hun repertoire. Dirk-Wim is gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie Nederlandse troubadours zoals Boudewijn de Groot en Frank Boeijen, fonkelen in het schemerduister tussen pop en kleinkunst.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter