Nieuws
Steekpartij in Leidschendam

In een woning aan de Dijkgraafstraat Leidschendam de Rietvink is gistermiddag kort voor één uur de bewoner zwaargewond geraakt door een steekpartij. Kort daarop kreeg de politie een melding van een schietpartij in Voorburg aan de Laan van Nieuw Oost Einde, vlak bij de rotonde met de Potgieterlaan en de Van Arembergelaan. Ter plekke bleek niet dat het om een schietpartij ging. Wel werd een persoon met bloed aan de handen aangetroffen. Die werd aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de steekpartij in Leidschendam. Bij de Dijkgraafstraat gaat het om een flat waarin alleen jongeren mogen wonen. De politie hield ook daar iemand aan doch die werd korte tijd later weer vrij gelaten. De zwaargewonde bewoner is met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar beide voorvallen en de mogelijke samenhang er tussen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter