Nieuws
VVD steunt Sint

De leden van lokale VVD hebben twee volle zakken cadeaus afgeleverd bij de Stichting Sintvoorieder1. Daarnaast hebben een aantal liberalen de energievergoeding van het kabinet, twee maal 190 euro, gedoneerd aan de Stichting. Voor 1 op de 10 kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede is een cadeautje krijgen op Sinterklaasavond helemaal niet vanzelfsprekend. De stichting Sintvoorieder1 zet zich in om deze gezinnen te ontzorgen en om een glimlach te toveren op het gezicht van kinderen (en hun ouders!) op Pakjesavond. Met een groot team van vrijwilligers, vele zakelijke en maatschappelijke vrienden en donateurs is het doel van de stichting om dit jaar 25.000 kinderen, verspreid over heel Nederland, blij te maken. ‘Namens het VVD-bestuur veel dank en we wensen natuurlijk alle kinderen in Nederland een fijne Sinterklaasavond’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter