Nieuws
Zuid-Holland wil toekomstbestendig bouwen
In de provincie Zuid-Holland gaan ruim 35 partners samen aan de slag met Toekomstbestendig Bouwen. Gedeputeerde Anne Koning: ,,Nu is het moment om deze coalitie te starten. De provincie wil snel en betaalbaar bouwen, en we doen het in één keer goed. Met de coalitie leveren we een bijdrage aan de grote maatschappelijk opgaven op het gebied van klimaat, energie en biodiversiteit. Een thuis is meer dan je huis. Het is ook een gezonde leefomgeving. Ook dit willen we met de coalitie mogelijk maken, voor de huidige en toekomstige generaties.” In de samenwerking gaan ‘leren en doen’ hand in hand. Zo maakt men de bouw stap voor stap steeds meer toekomstbestendig.  (foto Provincie ZH)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter