Nieuws
Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van twee voorvallen afgelopen zondag. Aan de Dijkgraafstraat in Leidschendam werd op zondag 27 november rond 12.45 uur melding gemaakt van een steekincident waarbij één slachtoffer gestoken zou zijn. Het slachtoffer werd met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak en hield op de Laan van Nieuwe Oosteinde één verdachte aan.

Aan de Laan van Nieuw Oosteinde kwam gelijktijdig een melding binnen, waarbij de melder zei te zijn neergestoken. Dit bleek niet het geval. De melder, een 19-jarige man uit Den Haag, werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident aan de Dijkgraafstraat. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie doet onderzoek. ‘Heeft u iets gezien wat dit onderzoek kan helpen? Of heeft u camerabeelden van de omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 of maak gebruik van het tipformulier op de site van de politie. Anoniem melding maken is ook mogelijk via 0800 – 7000.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter