Nieuws
Traktatiezakken van een hulpsint
Ieder kind verdient heerlijke feestdagen, en daar hoort ook lekkers bij. Candy Tells, de snoepwinkel in Huygenskwartier Voorburg, heeft daarom speciaal  20 speciale traktatiezakken gemaakt ter donatie. Dit is een initiatief van Simone van der Cingel, die met haar team ouderen en arme gezinnen in de omgeving gaan verwennen met een sinterklaas/kerstpakket of met een mooie kerstplant. Ook de gezamenlijke kerken organiseren een actie voor de Voedselbank Leidschendam-Voorburg. De Oude Kerk aan de Herenstraat en de Sint Martinuskerk aan het Oosteinde vallen hieronder. De inzameling van producten voor extra feestelijke kerstpakketten is al geweest. Uiteraard blijft reguliere steun met (liefst houdbare) producten ook welkom.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter