Activiteiten
Rouw- en verliesgroep voor 65-plussers

Een dierbare verliezen valt niet mee. Rouw kent geen regels of tijd: iedereen doet het op zijn eigen manier en net zo lang als nodig is. ‘Je moet het toch zelf doen’, zeggen mensen vaak. ,,Dat is waar, maar er met elkaar over praten kan helpen”, zegt geestelijk verzorger Barbara Zwaan. Daarom start zij in december met een rouw- en verliesgroep voor 65-plussers die een half jaar of langer geleden iemand hebben verloren.

In vijf bijeenkomsten leren de deelnemers alles over rouw en verlies en kunnen ze in een kleine groep ervaringen delen. Ook wordt door begeleider Barbara Zwaan samen met de deelnemers gezocht naar wat het leven in moeilijke situaties toch de moeite waard kan maken.

 De bijeenkomsten zijn op donderdag 8 en 22 december 2022, donderdag 5 januari en dinsdag 17 jen 31 januari 2023 van 15.00 – 17.00 uur. Ze zijn gratis te bezoeken (na aanmelding) in wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike Smith, sociaal werker bij Woej, via maaike.smith@woej.nl of 06 – 3020 8544.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter