Nieuws
Vragen over parkeerregulering Mall

Op 18 maart 2023 is de Mall twee jaar open. Volgens een in maart 2014 met de gemeente gesloten overeenkomst kan de Mall vanaf dat moment betaald parkeren invoeren en/of andere maatregelen inzake parkeerregulering nemen. De eigenaar van de Mall, URW, moet daartoe wel een gemotiveerd voorstel aan de gemeente doen. Dat stellen de GroenLinks-gemeenteraadsleden Michiel van der Heiden en Ans Seriese. Zij willen nu van B&W weten of URW zich al gemeld heeft inzake de plannen ten aanzien van parkeerregulering na 18 maart 2023, of de gemeente in overleg met URW is over de parkeerdruk en eventuele regulering en of er een scenario is voor de gevolgen van eventuele parkeerregulering rond de Mall voor de omringende wijken. Parkeerregulering betekent kort gezegd het beperken van de parkeermogelijkheden van bepaalde groepen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter