Nieuws
Meer winkeldiefstallen

Het aantal winkeldiefstallen stijgt. Dat heeft burgemeester Jules Bijl de gemeenteraad bericht. Hij schreef dat toe aan het einde van de coronamaatregelen. De politie zet in op het voorkomen van winkeldiefstallen. Daarnaast worden ondernemers aangespoord aangifte te doen van winkeldiefstal. Vorige maand doken er berichten op over een golf van winkeldiefstallen in winkelcentrum Julianabaan Voorburg waarbij leerlingen van de omliggende scholen als ‘daders’ werden bestempeld. De nationale politie registreerde in oktober 3900 winkeldiefstallen, het hoogste aantal in de laatste vijf jaar. Tijdens de coronapandemie waren het er nog geen 2000 door lock downs, avondklok en strenge (corona)controles in de winkels.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter