Nieuws
Evaluatie aanbieden deelscooters

B&W gaan begin 2023 een evaluatie maken over de proef die sinds maart 2021 loopt met het aanbieden van deelscooters in de gemeente door Felyx en GO Sharing. Op grond van de uitkomsten wordt besloten hoe verder te gaan met het aanbieden van deelscooters en -fietsen. Daarbij zal ook gekeken worden naar het beleid van omliggende gemeenten. Dat heeft wethouder Jeffrey Keus de gemeenteraad bericht. Op 3 november liet GO Sharing weten de activiteiten in Leidschendam-Voorburg te staken. Het aanbieden van deelscooters was hier niet rendabel. Vanaf 20 november verzamelt GO Sharing de scooters in Leidschendam-Voorburg. Op grond van de eerder gesloten overeenkomst met GO Sharing kon het bedrijf éénzijdig besluiten te stoppen, aldus Keus.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter