Nieuws
Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding

Op de kruising Rembrandtlaan en Prinses Margrietlaan in Voorburg botsten woensdag 23 november rond 12.15 uur een personenauto en een fietser. De fietser overleed na deze aanrijding. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Bij het ongeval kwam de 78-jarige fietser onder de personenauto terecht. Hij overleed ter plaatse. Op de kruising heeft de politie uitgebreid onderzoek gedaan, maar is nog op zoek naar getuigen die het slachtoffer voor het ongeluk hebben zien fietsen. De man fietste op een reguliere herenfiets, droeg een fietshelm, donkere bovenkleding, een spijkerbroek en middelhoge wandelschoenen. Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u het slachtoffer zien fietsen voor het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter