Nieuws
‘Ik denk aan jou’ op TV West en online

Ook dit jaar bezoekt Johan Overdevest voor Omroep West weer mensen die zich eenzaam voelen en wel wat extra aandacht verdienen. Zij vertellen Johan hun verhaal en duidelijk wordt dat eenzaamheid voor iedereen een andere oorzaak kan hebben, maar dat het gevoel hetzelfde is: er te vaak alleen voor staan. Johan verrast hen met een kerstboom of een kerstpakket en laat ze weten: Ik denk aan jou. Op de foto ziet u de 84-jarige Agaath die een bezoekje van Johan krijgt. Zij vertelt in de uitzending open en eerlijk hoe dat komt. Johan verrast haar met een kerstpakket en een tas met cadeaus van de provincie Zuid-Holland waar zij 38 jaar met plezier en trots heeft gewerkt. Vanaf 7 december elke woensdag vanaf 17.00 uur op TV West en online.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter