Activiteiten
Subsidie voor groene vrijwilligersinitiatieven

Bij De Groene Motor is er een nieuwe ronde van de voucherregeling ‘Zelf Doen, voor een groene omgeving’ van start gegaan, met dank aan de Provincie Zuid-Holland. Vrijwilligersgroepen die actief zijn in het groen kunnen via de website een subsidieaanvraag indienen voor hun groene projecten. Er zijn vouchers van 250, 500 en 1000 euro. De Zelf Doen-regeling is een vorm van microfinanciering voor projecten die http://zelfdoeninzh.nl zonder een financieel steuntje in de rug niet gerealiseerd kunnen worden.

,,We merken dat deze regelingen van enorm belang zijn voor vrijwilligersinitiatieven. Ons team heeft inmiddels een indrukwekkend aantal voorbeelden van projecten die dankzij kleine bijdragen een grote impact op de omgeving hebben gemaakt”, aldus Leonie van der Geest.

De regeling is bedoeld voor vrijwilligersinitiatieven van tenminste 3 personen en voor stichtingen en verenigingen die met vrijwilligers werken om hun groene doelstellingen te realiseren. Via de regeling draagt De Groene Motor een steentje bij aan initiatieven die zich inzetten voor de natuur en een groenere omgeving in Zuid-Holland. Kijk voor informatie, voorwaarden en het indienen van een aanvraag op http://zelfdoeninzh.nl onder ‘Onze voucherregelingen’. U kunt ook contact opnemen via  info@degroenemotorzh.nl of 010 – 272 2222.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter