Nieuws
Nummer 1-Week op Radio West

Van maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari is het weer Nummer 1-Week op Radio West. De programmamakers draaien alleen maar nummer 1-hits en zetten regiogenoten in het zonnetje die een prijs hebben gewonnen in 2022.

West zoekt nummer 1 mensen uit onze regio voor de Nummer 1-Week. Heeft uw kleinzoon dit jaar een kleurwedstrijd gewonnen? Is uw man kampioen sjoelen in het buurthuis geworden of heeft uw dochter de grootste pompoen gekweekt van de volkstuinvereniging? Meld hem of haar aan. Misschien halen we uw nummer 1-topper wel in de Nummer 1-week in de uitzending. Aanmelden kan via het mailadres nummer1@omroepwest.nl Let op, doe dit wel vóór 31 december.

Vanaf dinsdag 27 december kunt u stemmen op uw favoriete hits via de West website. De stembus sluit op 5 januari. De uitslag van de stemmen vormen uiteindelijk de Nummer 1-Top 60 die op vrijdag 6 januari wordt uitgezonden tussen 13.00-19.00 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter