Nieuws
Jason van Elewout en anderen

Vandaag,  zondag 4 december,  rond 12:30 uur maakt Jason van Elewout zijn opwachting in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘De tent op z’n kop’ laten horen. De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid, grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma ‘De Hollandse Nieuwe’. Ondanks dat hij niet dé volkszanger van Nederland is geworden, heeft hij wel laten zien waar hij voor staat. Rond 13:15 uur komen Michelle Tel en Angelo Presti naar de studio. Zij zullen de single ‘Levenslang’ laten horen. Angelo heeft als soloartiest verschillende singles uitgebracht. Hij componeerde al eens een eigen album en heeft met verschillende zangeressen een duet uitgebracht. Bij een optreden zag hij de Utrechtse zangeres Michelle Tel die net zoals Angelo al een tijdje mee loopt in het wereldje. Maar haar vormt hij nu een zingende combinatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter