Nieuws
Fors meer inzet op Energie Innovatie Ecosysteem
De Provincie Zuid-Holland werkt actief aan de energie omwenteling. Zo wil men de effecten van de klimaatverandering tegengaan en de economie van Zuid-Holland minder afhankelijk maken van fossiele brandstoffen. The Hague Tech heeft de stand van het energie innovatie ecosysteem in Zuid-Holland onderzocht door het interviewen van 150 sleutelfiguren van 135 organisaties die deel uitmaken van het Zuid-Hollands ecosysteem. Uit het onderzoek kwam naar voren dat bij deze organisaties meer dan 7500 mensen werken aan energie innovaties, een groei van 75% sinds 2018. Benieuwd wie er in de top 20 staan en welke adviezen ze geven? Kijk dan op de site van Staat van Zuid-Holland (foto provincie ZH)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter