Nieuws
Drumschool Voorburg wordt Muziekschool Voorburg

Drumschool Voorburg, Herenstraat 139 Voorburg, wordt per 1 januari 2023 Muziekschool Voorburg. Dat meldt Paul Reijenga, eigenaar van de drumschool, op facebook.

‘In september 2002 ben ik gestart met Drumschool Voorburg. De drumschool bestaat sinds afgelopen september dus 20 jaar! Het aloude gezegde ‘time flies when you’re having fun’ is blijkbaar echt waar.

Voor mij is na 20 jaar echter de tijd gekomen om het stokje letterlijk en figuurlijk over te dragen. Ik ben dan ook zeer verheugd om iedereen te kunnen vertellen dat Frank de Jong en Wouter de Moel miv. 1 januari 2023 de nieuwe eigenaren van ‘Muziekschool Voorburg’ zullen zijn!

Terwijl ik dit schrijf, besef ik dat dit voor mij een heel raar maar tegelijkertijd geruststellend idee is. Frank en Wouter zijn beide super gemotiveerd, deskundig en ze kennen de drumschool van binnen en van buiten. Frank is al 19 jaar aan de drumschool verbonden en Wouter 10 jaar. Ik wens deze giganten al het beste en weet zeker dat Muziekschool Voorburg een enorm succes gaat worden.

Zelf zal ik mijn eigen leerlingen met heel veel passie en plezier blijven lesgeven in mijn oefenruimte aan de Groene Zoom, ook wel bekend als STIP of het ‘Groene Huisje’. Heel graag wil ik iedereen die de afgelopen 20 jaar de drumschool op wat voor manier dan ook gevonden heeft uit de grond van mijn hart bedanken’. (foto drumschool)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter