Nieuws
Kerstinzameling voor Voedselbank

Komende zaterdag, 10 december, houdt de Voedselbank Leidschendam-Voorburg een Kerstinzamelingsactie. Vrijwilligers staan bij vier supermarkten: de Albert Heijn in de Mall, de Jumbo en de Albert Heijn op het Julianaplein Voorburg en de Hoogvliet Damlaan Leidschendam. De vrijwilligers staan van 09.00 tot 18.30 uur klaar. De Voedselbank gokt op extra inkopen van klanten die zij vervolgens bij de vrijwilligers inleveren. Er is behoefte aan: Groente en peulvruchten in blik of pot, (Maaltijd)soep in blik, Maaltijdsaus of tomatenblokjes, Houdbaar broodbeleg (sandwichspread/jam/pindakaas), Vis of vlees in blik, Havermout/muesli/volkoren crackers, Olie, Pannenkoekenmix, Houdbare zuivel, (volkoren) pasta en rijst. U kunt de Voedselbank ook helpen met geld. Uw gift is welkom op NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter