Activiteiten
Nu al inschrijven voor Westerpop

In 2023 zal op 7 en 8 juli de jubileumeditie ofwel de de 30ste editie van het gratis toegankelijke Westerpop­festival in Delft plaatsvinden. Het festival wat sinds 2014 als biënnale plaatsvindt, zal een editie in gaan halen vanwege de achterliggende pandemie waarin geen festival mogelijk was.

De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2023, de Delftse Popprijs die sinds 1998 plaatsvindt, is vanaf 1 december geopend. Acts en bands uit de regio kunnen inschrijven. Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden.

Een selectie van 9 acts of bands wordt gevraagd shows te verzorgen in Muziekcafé STECK in Delft. Deze shows vinden plaats in een samenwerking met Popdelft. De voorronden zullen volgend jaar plaatsvinden op 15, 22 en 29 april. Per voorronde zal er één winnaar worden  geselecteerd voor de finale van de Peter Tetteroo Bokaal 2022. Deze zal plaatsvinden op de eerste dag van het Westerpopfestival op vrijdag 7 juli, met in totaal drie finalisten.

Bands of muzikanten uit de regio, ook die al eerder hebben meegedaan, kunnen inschrijven. De inschrijving voor de voorronden en deze regionale popavond loopt tot 15 maart 2023. Inschrijvingen op of na 15 maart worden niet meer behandeld. Bands en acts krijgen voor 20 maart bericht, middels e-mail. Inschrijven kan via, www.westerpop.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter