Nieuws
U zegt het maar: Omdat dieren niet de dupe mogen worden

‘Het dure leven treft ook veel dierenliefhebbers en soms is het plafond bereikt. Dan moet er helaas afstand van een dierbare hond of kat worden gedaan. Maar daar zijn ook kosten aan verbonden, zoals dierenartskosten, vaccinaties en afstandskosten. Wij hebben gemerkt in onze asielafdeling dat deze  steeds vaker niet meer op te brengen zijn en daarom heeft Stichting Nationale Dierenzorg een Steunfonds opgericht om bij te springen en te helpen, zodat de dieren niet de dupe worden: https://whydonate.nl/nl/fundraising/steunfornds-stichting-nationale-dierenzorgWij zijn blij met iedere gift & donatie waarmee diereneigenaren en vooral hun dieren kunnen helpen met professionele zorg, veel liefde en een warme mand’.

(Inez de Ligt, Directeur)

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter