Nieuws
Kerstwensboom vervult kinderwensen
Als extra lichtpuntjes hangen de kerstbomen in de ziekenhuizen Antoniushove, Bronovo en Westeinde weer vol met wenskaarten van meer dan 300 kinderen.
Kinderen die gebruik maken van de Voedselbank mochten een cadeauwens invullen op een kaartje. De kaartjes worden in de kerstwensboom gehangen. Medewerkers van de HMC-ziekenhuisgroep laten de wensen in vervulling gaan. Dit jaar zijn er ook extra wenskaarten in de boom te vinden waar medewerkers zelf een cadeau kunnen bepalen voor een kind of met een cadeau suggestie.
Bestuursvoorzitter Ingrid Wolf: ,,Het blijkt ieder jaar weer dat onze medewerkers kinderen die buiten de boot lijken te vallen, een warm hart toe dragen. De kaartjes vliegen letterlijk bijna binnen een dag uit de boom. En het zijn niet alleen wensen voor speelgoed, sommige kinderen willen een lekkere warme jas of wanten”.
De geschenken worden nog voor Kerstmis uitgedeeld, onder andere door de Voedselbank Leidschendam-Voorburg. (bron HMC)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter