Nieuws
Klachten over onveilige stations

Alle stations in en rond Leidschendam-Voorburg zijn onveilig. Het betreft de NS-stations Voorburg, Laan van Nieuw Oost Indië en Mariahoeve alsmede de RandstadRail/metro-stations ‘t Loo en Leidschendam-Voorburg. Ze zijn te donker door slechte verlichting die bovendien ook nog eens uit gaat voordat de laatste trein, tram of metro er heeft gestopt. Daar komt nog bij dat de gemeente Den Haag de stations aan hun kant afsluit. Dat heeft GroenLinks-gemeenteraadslid Nathalie van Weers laten weten naar aanleiding van een rondgang door diverse whatsapp-groepen met de vraag naar onveilige plekken in de gemeente. Genoemd werden ook slecht verlichte fietstunnel en fietspaden. Het gemeenteraadslid heeft B&W gevraagd iets aan de toestand te doen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter