Nieuws
Lions koffiepuntenactie voor Voedselbank

De Voorburgse Lionsclubs zamelen gedurende de hele maand december weer Douwe Egberts waardepunten in om te verzilveren tegen pakken koffie voor Voedselbank Leidschendam-Voorburg. De eerste telling van de punten gaf alvast een optimistische prognose.

Vorig jaar leverde de actie 1849 pakken koffie op, hopelijk kan men dat dit jaar evenaren want de Voedselbank heeft meer klanten dan ooit.

De inzameladressen in Leidschendam zijn de Primera’s Damlaan en the Mall. In Voorburg: Primera, Laan van N.O. 294; Gemakswinkel Rembrandt, Parkweg 280; Opticien Kolbe, Julianaplein 16; Tuincentrum Hofwijck, Westeinde 3; Sylvana Senff Mode, Wielemakersslop 3; Stompwijk: Boon’s Dagmarkt, Hoefblad 22.

Naast D.E-waardepunten wordt ook weer ‘vreemd en oud geld’ ingezameld om oogoperaties in derdewereldlanden te bekostigen. Dankzij de opbrengst van voorgaande jaren werden al honderden blinden geopereerd, waarna zij weer konden zien en hun normale leven oppakken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter