Activiteiten
Lichtjeswandeling

Zaterdag 17 december, vier dagen vóór de kortste dag van het jaar, organiseert IVN de lichtjeswandeling. Het wordt een avontuurlijke wandeling voor de hele familie, met kinderen van 4 tot 10 jaar. Op de heenweg zetten de kinderen de lampjes langs de weg, zodat ze op de terugweg in het donker onze weg terug kunnen vinden. Tijdens de wandeling lopen de deelnemers met het hoofd in de wolken, spelen ze het ‘herken-de-boom-spel’ en volgen de kinderen geblinddoekt een gespannen touw. Halverwege, op een stille duin, is het tijd voor een mooi verhaal. Dan, als de nacht is gevallen, vindt men de weg terug door de lampjes langs de weg. Deelname is gratis. Zaterdag 17 december 16.00-18.00 uur. Verzamelenpunt: Tapuit, Meijendel, Wassenaar. Opgeven bij Sonja Meijer, tel 06 – 3700 5024 / want.ivnleiden@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter