Nieuws
Reggae en Hollandse hits in Kakafonie

Marco Hagen in de eerste gast in het programma Kakafonie van Midvliet. Hij zal om 12.30 uur de single ‘Dagen dat ik je vergeet’ laten horen, een evergreen waarvan de tekst op het netvlies is gebrand. Marco: ,,Ik ben altijd gek geweest op Nederlandstalige muziek uit de jaren ’80 en ’90. Met name Het Goede Doel en Kadanz brachten kwalitatief gezien hoogstaande producties op de markt die stuk voor stuk waren voorzien van goede teksten. Ik ben reuze benieuwd hoe de single wordt opgepakt. Gelukkig is en blijft het een hobby van mij. Mocht het een succes worden dan krijgt het zeker een vervolg.” Om 13:15 uur volgt Colin Enrico. Toen Colin een kleine jongen was, wilde hij acteur worden. Hij heeft de Theaterschool afgerond en is daarnaast gaan zingen. Hij had ooit een reggae-cd van zijn moeder gekregen en die muzieksoort sprak hem zeer aan. Zijn passie om te acteren heeft hij wat verwaarloosd, omdat muziek hem steeds meer ging boeien. (foto Midvliet)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter