Activiteiten
Kerstfeest Prinsenhof Leidschendam

Op zaterdag 17 december wordt in de Leidschendamse wijk Prinsenhof een kerstmarkt gehouden. Dat gebeurt in en rond ontmoetingscentrum De Loopplank, Prinsenhof 6. Er staan 20 kramen, vier houten huisjes, drie foodtrucks, een draaimolen en vier partytenten. Er klinkt tussen 12.00 en 15.00 uur kerstmuziek onder andere verzorgd door een koor en andere live artiesten. De markt zelf start om 10.00 uur. Het einde is rond 16.00 uur voorzien. In het ontmoetingscentrum kunnen jonge bezoekers kerststukjes maken of knutselen. Er is ook gelegenheid om rustig te genieten van een warm drankje. Alcohol wordt er niet geschonken. In verband met de markt wordt het fietspad door het park afgesloten. Parkeren bij De Loopplank is niet mogelijk. Organisator is S&W Leidschendam-Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter