Activiteiten
Lichtjesavond Oosterbegraafplaats

Ieder jaar op de tweede woensdag van december organiseert de gemeente samen met vrijwilligers lichtjesavond, een avond om stil te staan bij het verlies van overleden dierbaren. Alle inwoners uit Leidschendam-Voorburg zijn  uitgenodigd. Lichtjesavond wordt dit jaar gehouden op woensdagavond 14 december van 18:30 uur tot 21:00 uur op de Oosterbegraafplaats aan de Rodelaan 64 in Voorburg. De begraafplaats is deze avond verlicht met fakkels. Er worden kaarsjes uitgedeeld aan bezoekers. Deze kaarsjes kunnen bij de graven of het urnenplein gezet worden. Ook kunnen er gedenktekstjes in de bomen achter de aula gehangen worden. De parkeerplaatsen op de Oosterbegraafplaats mogen deze avond alleen gebruikt worden voor auto’s met een invalidekaart. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter