Activiteiten
Programma Theater Ludens

Het programma van Theater Ludens, Burgemeester Feithplein Voorburg, voor de periode donderdag 15 december  tot en met zaterdag 24 december 2022 ziet er als volgt uit:

=Donderdag 15 december. Lunchconcert / Trio Iberus. Aanvangstijd 12.30 uur. Toegangsprijs € 8,50.

Trio Iberus is een gloednieuw trio dat het talent en de passie van drie geweldige musici combineert. Hun leven staat in het teken van muziek en ze werken hard om hun kennis uit te breiden en de wereld een betere plek te maken door hun spel. Trio Iberus bestaat uit fluitist Diego Pajares, cellist Diogo Lopes en pianist Abraham Labastidas. Op 15 december spelen ze in een origineel werk van Joseph Haydn en een bewerking van het beroemde pianotrio van Felix Mendelssohn.

=Donderdag 15 december. Filmhuis / Eiffel / Frankrijk / 2021. Aanvangstijd 20.00 uur. Toegangsprijs € 9,00.

Historische film van Martin Bourboulon.  Met o.a. Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps, Armande Boulanger en Bruno Raffaelli.  Na het succesvol afronden van de bouw aan het Vrijheidsbeeld ligt de wereld aan de voeten van ingenieur Gustave Eiffel. De Franse overheid vraagt hem om een nieuw ontwerp te maken voor de Wereldtentoonstelling van 1889 in Parijs. Wanneer zijn pad kruist met de grote liefde uit zijn verleden inspireert dat Eiffel om de wereldberoemde Eiffeltoren te ontwerpen.

=Vrijdag 16 december 2022. Cabaret / AKF / Halve finalistentournee. Aanvangstijd 20.30 uur. Toegangsprijs € 18,00.

Na drie spannende voorrondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2023. De cabaret- en kleinkunsttalenten bereiden zich voor op de finales in de Kleine Komedie. In deze tournee polijsten en perfectioneren zij hun theaterprogramma. Ze werken met een spraakmakende regisseur uit de theaterwereld, volgen het Keep an Eye Masterclasses programma en toeren door het land om zich voor een breed publiek te presenteren. Ontdek de nieuwe talenten in de Halvefinalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

=Zaterdag 17 december. Dans / Stichting Dans aan de Vliet / Speciale Kersteditie . Aanvangstijden 14.00  en 16.00 uur. Toegangsprijs € 12,50.

Stichting Dans aan de Vliet viert in 2022 zijn 12 ½-jarig jubileum en we willen het vieren met een speciale Kersteditie voor ons trouwe publiek. In de loop van de jaren heeft Stichting Dans aan de Vliet samengewerkt met alle dansscholen, culturele organisaties en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Van amateurs tot professionele dansers hebben opgetreden tijdens de Vlietdagen, Het Huygensfestival, A walk in the park en natuurlijk in de twee gemeentelijk theaters: Het Veur theater en Theater Ludens. Op zaterdag 17 december is een aantal dansscholen weer aanwezig, ook komen speciale gasten op deze jubileumdag. Komt u ook?

=Donderdag 22 december. Filmhuis / Love Sarah / Verenigd Koninkrijk / 2020. Aanvangstijd 15.00 uur. Toegangsprijs € 9,00.

Komedie van Eliza Schroeder. Met o.a. Celia Imrie, Shannon Tarbet, Rupert Penry-Jones, Bill Paterson en Rajita Shah. Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

=Donderdag 22 december. Filmhuis/ Les Intranquilles / België, Frankrijk, Luxemburg 2021. Aanvangstijd 20.00 uur. Toegangsprijs € 9,00.

Drama. Regie Joachim Lafosse. Met onder meer Leila Bekhti, Damien Bonnard en Luc Schiltz. Leïla en Damien zijn een stel dat samen een zoontje opvoedt. Hun gezamenlijke leven wordt grotendeels beïnvloed door de bipolaire stoornis van Damien. Terwijl ze aan zijn stemmingswisselingen het hoofd poogt te bieden, klampt Leïla zich vast aan het beeld dat ze van hem heeft: Damien als haar grote liefde. Zal hun liefde de vele obstakels doorstaan?

Kaarten te bestellen via de site https://theaterludens.nl/ en via de kassa, telefoon 070 – 3871168 (alleen op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur en vanaf een uur voor begin van elke voorstelling).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter