Activiteiten
Oudejaarsconcert en films in Ludens

Dit is het programma van Theater Ludens tot eind van het jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en tijdens openingstijden van de kassa. Kassa geopend: zaterdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur. En één uur voor een voorstelling.

Donderdag 22 december: Filmhuis / Love Sarah / Verenigd Koninkrijk / 2020.  Aanvangstijd 15.00 uur. Toegangsprijs € 9,00.

Komedie van Eliza Schroeder.   Met o.a. Celia Imrie, Shannon Tarbet, Rupert Penry-Jones, Bill Paterson en Rajita Shah.  Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

Donderdag 22 december: Filmhuis/ Les Intranquilles / België, Frankrijk, Luxemburg 2021.  Aanvangstijd 20.00 uur. Toegangsprijs € 9,00.

Drama   Regie: Joachim Lafosse  Met onder meer: Leïla Bekhti, Damien Bonnard en Luc Schiltz. Leïla en Damien zijn een stel dat samen een zoontje opvoedt. Hun gezamenlijke leven wordt grotendeels beïnvloed door de bipolaire stoornis van Damien. Terwijl ze aan zijn stemmingswisselingen het hoofd poogt te bieden, klampt Leïla zich vast aan het beeld dat ze van hem heeft: Damien als haar grote liefde. Zal hun liefde de vele obstakels doorstaan?

Donderdag 29 december: concert / SYA / A Bright Starry Night. Aanvangstijd 20.30 uur. Toegangsprijs € 18,50.

Oudejaarsconcert In A Bright Starry Night neemt SYA u met hun spatzuivere, meerstemmige harmonieën mee in de ultieme kerstsfeer. De drie zangeressen hebben een voorliefde voor country en folk. Naast hun eigen repertoire spelen en zingen ze de mooiste kerstnummers, waaronder Winter Wonderland, That’s Christmas to Me en Silent Night. Ook klinken pareltjes als Vincent (Starry, starry night) van Don McLean, Landslide van Fleetwoord Mac en Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash. De dames voorzien de nummers van nieuwe arrangementen en begeleiden zichzelf op akoestische instrumenten, waaronder gitaar, piano, accordeon, dwarsfluit, basgitaar en mandoline. SYA zingt zowel in het Nederlands als in het Engels. A Bright Starry Night is een verrukkelijk concert dat je verwarmt tijdens de lange, koude winternacht.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter