Activiteiten
Programma van de Warme Winter Week

Woej organiseert op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december de Warme Winter Week. U kunt zowel in wijk- en dienstencentrum De Plint, Frederiklaan Leidchendam, als in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg, terecht voor een programma dat gevuld is met activiteiten, workshops en maaltijden. En dit tussen 10.00 en 17.00 uur.

Woej hoopt vooral ook veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden in tijden waarin er veel zorgen bestaan over onder andere de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte om elkaar te ontmoeten. Woej stelt deze winter haar accommodaties open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan. Naast verschillende activiteiten, die in de winterweek worden georganiseerd door mensen uit de wijk, zijn er ook energiecoaches aanwezig om vragen over energiekwesties te beantwoorden.

De activiteiten en workshops zijn allemaal gratis te volgen. U kunt elke dag een maaltijd krijgen voor twee euro. Aanmelden vooraf is zowel voor de activiteiten, workshops als voor de maaltijden vereist in verband met het aantal plaatsen. Dit kan via de receptie van de locaties, telefonisch of via de mail Kajol.Gajadhar@woej.nl  Voor het hele programma van de Warme Winter Week kijkt u op https://www.woej.nl/ onder ‘nieuws’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter