Nieuws
Geslaagd Noorderlichtfeest
Prinsenhofevenementen kijkt terug op een geslaagd Noorderlicht feest in wijk de Prinsenhof Leidschendam. Het feest werd iets later dan gepland geopend door wethouder Bianca Bremer. Reden was de vervanging van een kapot aggregaat. Het was koud, maar toch waren vele bezoekers op dit Noorderlicht feest afgekomen. Er was een kleine kerstmarkt, waar bijzondere kerstcadeaus gekocht konden worden en er werd een Ethiopische koffieceremonie gehouden. Er was doorlopend gratis warme chocolademelk en poffertjes. De partytent was in kerstsfeer, vele bewoners hebben hier gezellig bij elkaar gezeten. Er zijn vele foto’s gemaakt met een gezellige kerstman, een leuke kerstvrouw en een vriendelijke Grinch! De bedoeling is dat dit Noorderlicht feest een terugkerend evenement gaat worden in de wijk Prinsenhof.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter